Kurs i offentlige anbud

28. februar 2024

Har det vært en litt tung vinter? Hvordan ser ordreboka ut? Er drømmen å kunne vinne et offentlig «trygt» anbud?  Synes du det er litt tungt å sette seg ned selv å finkjemme lover og regler for å legge inn et offentlig anbud – eller er du litt for liten til å være totalleverandør?

Dette kan vi hjelpe deg med! Næringsforum i Fjellregionen har etter ønsker fra næringen selv, tatt initiativet til å sette opp et «matnyttig» kurs – med de som virkelig kan de nyeste lovene og reglene, og som har nettopp dette som sitt fagfelt; formidlet på en forståelig måte, med en god dose humor fra Løten.

Vi inviterer også de som sitter og utformer anbudene dere må søke på. Kan vi jobbe smartere sammen – slik at vi kan ha fokus på lokal verdiskapning? Thore vil vise oss både nyttige verktøy, og åpne opp for en dialog på tvers. 

Vi samarbeider med de beste innen fagfeltet. Thore Kleppen, Leder i KPMG Innlandet  – sammen med sine kollegaer – kommer opp til oss i Fjellregionen Mandag 18. mars!  Bindende påmelding innen 11. mars. 

Dette kan bli årets nyttigste dag – tør du la være?