heartbeat icon

Bachelor i sykepleie

Vil du utgjøre en forskjell i fremtidens helse-Norge? Som sykepleier hjelper du mennesker i sårbare situasjoner, i alle faser av livet, og med forskjellig bakgrunn og utfordringer

Studiested

Tynset

Varighet

4 år 

Studiepoeng

180

Organisering

Deltid

Søknadsfrist

15. april

Oppstart

August

Du ønsker å jobbe med mennesker, vise omsorg og ta ansvar

Du får et allsidig yrke, med stabilt og stort jobbmarked

Døråpner for mange og varierte videreutdanninger

Ønsker du å studere på deltid? Dette samlingsbaserte studiet på Tynset passer for deg som vil kombinere jobb med studier, der du lærer om ivaretagelse av pasienters grunnleggende behov.

Studiet er samlingsbasert, med både fysiske samlinger på Tynset studie- og høgskolesenter og digitale samlinger. Utdanningen består av en jevn fordeling mellom teoretiske og praktiske studier. Deler av undervisningen foregår i øvingssal, der lærer du grunnleggende, kunnskapsbaserte sykepleieferdigheter som forbereder deg på møte med pasienter og pårørende i klinisk praksis.

Høgskolen har egne faglærere på Tynset som følger opp studentene. Alle studenter får adgangskort til høgskolesenter og kan bruke lokalene fra kl. 07:00 til 22:30 alle ukas 7 dager for egenstudier, gruppearbeid og studentsamvær.

Høgskolen i Innlandet har tilgang på gode praksisplasser i regionen.

Kvoteordning for lokale søkere
Studiet har en geografisk kvote for inntil halvparten av studieplassene for følgende kommuner: Folldal, Alvdal, Rendalen, Tynset, Tolga og Os

 

Orienter deg om studiet i linken under.  Vent ikke med å søke.