Home Events - Tynset Studie- og høgskolesenter Forbedringsledelse – fra god til enda bedre

Forbedringsledelse – fra god til enda bedre

  • Samling 1: Forbedringsledelse – en innføring
  • Samling 2: Faser i endringsprosesser
  • Samling 3: Organisasjoners endringskapasitet
  • Samling 4: Forbedringsledelse – hva og hvordan?
  • Samling 5: Tillitsbasert ledelse
  • Samling 6: Forandring fryder ikke
  • Samling 7: Stå i prosjekter
  • Samling 8: Forbedringsledelse

Samlingene 1 og 4 representerer 2 dagers fysisk samling, 6 og 8 en dags fysisk samling hver og samlingene 2, 3, 5 og 7 gjennomføres på video med 3 ganger 45 minutter samme dag. Deltakerne skal jobbe med sitt eget utviklingsprosjekt som en del av programmet.

De 5 siste samlingene foregår på nyåret og vil bli datofestet så snart vi vet at kurset blir kjørt.

Ansvarlig kursholdere

profile picture

Espen Balle


Espen Balle er salgsansvarlig i AOF arbeidsliv. Han har master i ledelse og er adjunkt. Espen har betydelig kompetanse og erfaring fra ledelse og virksomheter i endring. Han har drevet lederutviklingsprosesser innen både privat og offentlig sektor.

profile picture

Lars Metlid


Lars Metlid jobber som kompetanserådgiver i Fagakademiet AOF. Han foreleser på flere områder, men med vekt på ledelse og økonomi. Lars er utdannet sivilagronom i tekniske fag og har lang ledererfaring på høyt nivå i både offentlig og privat sektor. Hans lange ledererfaring i kommunal sektor gir inngående kjennskap til hvordan offentlig forvaltning er oppbygd og driftes – både praktisk og økonomisk. Lars er godkjent foreleser ved Høgskolen i Innlandet og foreleser på Lederutdanning helse og omsorg

profile picture

Tom Erik Moe


Tom Erik Moe jobber som kompetanserådgiver i Fagakademiet AOF. Han har MA (Hon) i Economics and International Relations fra University of Aberdeen. Han har bred erfaring fra prosjektledelse i inn- og utland og økonomisk rådgivning. Moe har i en årrekke vært benyttet som foreleser i internasjonal markedsføring, økonomi, data, reiseliv mv. på høyskolenivå. Moe har også bakgrunn fra bank, frivillig/tvungen forvaltning i NAV, nærings- og utviklingsrådgiver i Sørreisa kommune samt deltakelse i en rekke regionale og internasjonale prosjekter.

profile picture

Rasmus Verlo


Rasmus Verlo jobber som kompetanserådgiver i Fagakademiet AOF. Han er utdannet siviløkonom med en BBA og MBA i finans og markedsføring fra Pacific Lutheran University, WA, USA. Han har mange års erfaring fra privat sektor innenfor bransjer i stor endring. De siste 10 årene har han jobbet med helselederutdanningen ved Høgskolen i Innlandet, forelest på forskjellige lederprogrammer samt foredragsholder i konfliktløsning for å forebygge hendelser av vold og trusler. Han har mange års erfaring som trener og instruktør i hopp/kombinert og karate.

  • Påmeldingsfrist: 10.10.2022

Dato

18. okt. 2022 - 08. des. 2022
Expired!

Tid

08:00 - 16:00

Pris

Kr 25.000,00

Mer informasjon

Read More

Sted

På egen PC eller ved Tynset Studie- og høgskolesenter