heartbeat icon

Påbygging i økonomi og administrasjon

Samfunnet og arbeidslivet endrer seg kontinuerlig. Dette stiller stadig nye krav til kunnskapen som er nødvendig for å løse gjeldende arbeidsoppgaver

Studiested

Tynset

Varighet

2 år

studiepoeng

60

Organisering

Nettbasert og deltid

Søknadsfrist

15. april

Oppstart

Høsten 2022

agsdi-arrow-right

Du ønsker å bygge videre på den kompetansen du allerede har innen økonomiske og administrative fag

agsdi-arrow-right

Du får kompetanse som er etterspurt i arbeidslivet

agsdi-arrow-right

Du ønsker et fleksibelt nettbasert studium

Samfunnet og arbeidslivet endrer seg kontinuerlig. Dette stiller stadig nye krav til kunnskapen som er nødvendig for å løse gjeldende arbeidsoppgaver. Mange som er i jobb har ønske og behov for kompetanseheving, derfor har vi tilrettelagt studiet for nettopp deg som er i jobb.
Påbygging i økonomi og administrasjon er i hovedsak et tilbud til deg som allerede har tatt Årsstudium i bedriftsøkonomi og som ønsker å bygge videre på en økonomisk-administrativ utdanning.

Påbygging i økonomi og administrasjon kan både innpasses i Bachelor i økonomi og administrasjon og i Bachelor i regnskapsførerfag. Studiet kan også sammen med Årsstudium i bedriftsøkonomi utgjøre fordypning i en fri bachelorgrad.

Seminarer og eksamener kan foregå ved Tynset Studie- og høgskolesenter. Likeledes står høgskolesenteret til studentenes disposisjon for egenstudier og gruppearbeid fra kl 07-22:30 alle ukas 7 dager. Det tas forbehold om endringer av ovennevnte knyttet til evt. smitteverntiltak.  

Kostnader: Semesteravgift (kr 750/790), eksamensavgift (1500 pr eksamen) og bøker.

Dette er et studium i samarbeid med Handelshøgskolen Innlandet – Fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap (HHS).